GROEPEN 3 - SCHOOLREISJE 2017

Vandaag 8 juni zijn wij, de groepen 3, naar de Naturij in Drachten geweest.
We hadden er allemaal erg veel zin in en zijn met een goed humeur de bus in gestapt.

Aangekomen in de Naturij hebben we eerst onze tassen een plekje gegeven, dat werd onze verzamelplek en daarna mochten we vrij spelen. We mochten bijna overal alleen komen, behalve in het speelbos. Dat moest onder begeleiding.
We hebben allemaal overal gespeeld; een aantal van ons stapten gelijk in de ponykar, we gingen naar de speelhal, de speeltuin, de kinderboerderij, het Vivarium. Er was van alles te doen, we hoefden ons geen moment te vervelen.

Wat opvallend was deze dag in de Naturij, dat waren WIJ. We hadden mooie T-shirts aangemeten gekregen van de Oudervereniging in de kleuren van onze school. Gele shirts met een zwarte opdruk van Sint Maartenschool. Zo waren we goed zichtbaar. We konden elkáár goed vinden en we waren voor de begeleiding goed zichtbaar. Een top-idee!

De dag is om gevlogen.
Moe maar voldaan zijn we weer op weg naar huis gegaan met de bus.
Het was een superleuke dag!

Groetjes van alle kinderen van de groepen 3 en de begeleiders !