Opening IKC Sint Maarten

ONZE MENSEN

Leerlingenraad

Donderdag 28 januari 2016 was de vergadering van de leerlingenraad van onze school.

Alle groepen 5-8 zijn vertegenwoordigd in deze leerlingenraad.
Zij bespreken zaken die kinderen belangrijk vinden. Daarover vindt eerst een klassenvergadering plaats.
De klassenvergadering wordt in alle groepen gehouden. De leerkrachten van de groepen 1-4 kunnen hun punten (via een e-mailadres) doorgeven aan de leerlingenraad....De klassenvergadering was vorige week. De leden van de leerlingenraad nemen de punten uit de klassenvergadering van hun groep mee naar de vergadering van de leerlingenraad.
Dit schooljaar heeft de leerlingenraad een nieuwe voorzitter: juf Doortje.

Binnenkort bespreekt een lid van de leerlingenraad (Arne) samen met juf Doortje de belangrijkste punten met meester Age.