• Frysk dammen

Frysk dammen

Gewoon super

GOEDE DOELENWEEK

Buren helpen met huishoudelijke klusjes, mensen helpen met boodschappen doen of spiegelen en helpen op de kinderopvang.
Wat was het leuk om te doen.
Een ander helpen zonder hier iets voor terug te krijgen.

De bewoners van het Meniste Skill konden genieten van de peuters van de Sint Maartenschool die kwamen knutselen.
Het thema was Pasen en er werden mooie Paaskaarten gemaakt ... aan het eind van hun bezoek zongen ze nog een leuk liedje voor ons.
Genieten.

Zomaar een spontane actie.
Twee meiden van groep 8B, Amarins en Jannique wipten Bloemkamp binnen met de vraag of ze iets, 'Goeds' konden doen.
Dat was ff zoeke maar er is natuurlijk altijd wel iets te vinden.
Assisteren in restaurant met het schoonmaken van tafels en stoelen.
Poetsen, poetsen, poetsen.
Wie goed doet, goed ontmoet....
Zet en op, famkes!!!!!!

Lege flessen verzameld en ingeleverd.
Van het geld cakes gebakken en uitgedeeld in Huylckenstein.
Dit is TOP mannen!

Voorlezen in groep 5.

In het kader van de goede doelen week maakten jongens de stad weer schoon.

In het kader van onze goede doelenweek, heeft groep 1B de bovenburen uitgenodigd voor een high tea.
Wat een geweldige kennismaking met elkaar.
Wij hebben genoten van de buren en de buren van ons. TOP ochtend Sint Maartenschool. Goede doelen zonder dat het iets kost.

Wat een mooie activiteiten en prachtig contact met ouders, grootouders, buren, bewoners van verzorgingshuizen en in de buurt: alles voor het goede doel!
Karweitjes doen, helpen, samenwerken, schoonmaken, opruimen zonder er iets voor terug te krijgen.
Wat een enthousiasme en fijne sfeer!

Hieronder een impressie d.m.v. foto's van de verschillende activiteiten: