Fijne vakantie

KERSTMUSICAL

De kinderen van  groep 6B zullen onder leiding van Gerda Boonstra en Wiebo Buikstra de musical ‘De moeite waard’ gaan opvoeren.
Dat doen ze voor de kinderen van school en kinderopvang en natuurlijk voor hun ouders/familie.

En het was zeker "De moeite waard..."

Groep 6B speelde dinsdagavond de première van hun kerstmusical 'De moeite waard'.
Wat een talent zeg: zingen, samenwerken, doorzetten, elkaar helpen, toneelspelen, zelfvertrouwen, enthousiast en ga zo maar door!

Op woensdagmorgen werd de musical gespeeld voor de peuters en kleuters van Sint Maarten en op donderdagmorgen voor de leerlingen van de groepen 3 - 8 van de Sint Maartenschool.