• Koningsspelen

Naar de boerderij

150 jaar RK Onderwijs in Bolsward

GROEPEN 3 OP DASSENPAD

In de maand november zijn alle groepen 3 op Dassenpad geweest.
Een door GroenDoen opgezette excursie in het bos van Elfbergen, Oudemirdum.

We gingen allemaal in auto’s met eigen chauffeur die ook gelijk groepsbegeleider was.
Eenmaal in het bos moesten er opdrachten uitgevoerd worden. ... Lopen als een das, een dassenburcht zoeken, naar sporen kijken en nog veel meer. De groepen vertrokken om de beurt. En dan is het wachten voor de eerste groepen die binnenkomen tot de andere groepen ook binnen zijn. Die tijd werd al gauw gevuld met het slepen van afgevallen takken. Daar werd een hut van gebouwd. Iedereen hielp mee. Ondertussen werd er nog van alles ontdekt. Kijk maar eens naar de foto’s.
De kinderen waren, dankzij de door de oudervereniging al eerder aangeschafte T-shirts, goed zichtbaar