Opening IKC Sint Maarten

PRACHTPANNENKOEKENPICKNICKDAG

Wat rook het toch heerlijk in de school door al die lekkere pannenkoeken. We zouden natuurlijk buiten zitten maar dat lukte van daag net eventjes niet. Dat was jammer maar het legde dan weer wel die heerlijke geur op in de school.
Dankjewel beste ouders dat jullie die pannenkoeken dit jaar weer voor ons wilden bakken en....zelfs door de stromende regen op school wilden brengen! Jullie zijn TOPpers! Wat fijn dat Lieve, Boris nu Juno ons wilden helpen toen we 'aan tafel' gingen en bij het ronddelen van de ijsjes!

Het was een prachtige laatste schooldag met elkaar En vooral met de kinderen. Heerlijk ontspannen en gezellig.
Toen de kinderen naar huis waren, startte voor het team de verhuismiddag! En wat hebben we veel versjouwd, verschoven, getild, opgeruimd (!!) en weer ingeruimd. Met elkaar en met de extra hulp van Menne, Max en Christiaan! DANKjewel.

Morgen kunnen we die werkzaamheden afronden, alles klaar zetten voor de zomerwerkzaamheden en schoonmaak en tenslotte het schooljaar met elkaar afsluiten!