Opening IKC Sint Maarten

SINTERKLAAS 2016

Dit jaar dus geen "zie ginds komt de stoomboot" want Sinterklaas kwam met 4 pieten veilig aan met de bus. De kinderen stonden vol met smart te wachten.
Ze zongen en sprongen zo blij want het was buiten lekker koud. Sinterklaas ging na het warme onthaal samen met  zijn pieten als eerste naar binnen. De bakpieten hebben bij de peuters pakjes gebracht.

In de schoolzaal werd Sinterklaas getrakteerd op prachtige liedjes door de groepen 1 t/m 4. Sinterklaas heeft  iedereen persoonlijk een cadeautje gegeven.

Groep 5 t/m 8 hadden 's middags een sinterklaasmiddag met surprises.
De pieten hebben in deze groepen een groepscadeau gebracht. Hopelijk is iedereen weer tevreden.

Het was in ieder geval weer een geslaagde verjaardag voor Sinterklaas.
We zien nu al uit naar volgend jaar!