Opening IKC Sint Maarten

GROEP 3 - SINT MAARTEN IS DELEN

Sint Maarten deelde zijn mantel met de arme bedelaar. Omdat die mantel voor de helft van hemzelf en voor de andere helft van de keizer was, gaf hij eigenlijk zijn eigen deel helemaal weg.

Wij deelden vandaag vooral plezier met de kinderen en gisteravond met hun ouders.

Al heel wat jaren heeft onze school een samenwerking met it Menniste Skil en komen we bij elkaar op visite om te vieren, om SAMEN feest te vieren.

Zo vierde groep 3 met juf Dieuwertje woensdag Sint Maarten met de bewoners van it Menniste Skil. Vandaag kwamen bewoners bij ons op bezoek om mee te genieten van de musical Repelsteeltje.

Plezier kun je vermenigvuldigen door het te delen!