Opening IKC Sint Maarten

SINT MAARTEN VIERT FEEST: REPELSTEELTJE DE MUSICAL

Sint Maarten viert feest: Repelsteeltje de musical

In een lange traditie speelde het team van Sint Maarten deze dagen weer een musical voor de kinderen van school en hun ouders. Deze keer het sprookje Repelsteeltje met de meesters en de juffen in de hoofdrol.

Toen de school in 1980 het huidige gebouw betrok, kreeg ze de naam de Sint Maartenschool. Het team besloot voor de kinderen op te treden. Dat was toen het toneelstuk ‘Koning Jan wil Renzebenze’ en daarmee was de traditie geboren. Sinds dat jaar speelt het team met veel plezier eens per 2 jaar met Sint Maarten een musical.

Dit jaar was Repelsteeltje aan de beurt om op Sint Maarten te verschijnen.

Donderdagavond was de première voor de ouders en andere ‘Vrienden van Sint Maarten’ en vrijdag 11 november volgden 4 voorstellingen voor de kinderen. Een sprookje met een afloopt zoals het hoort, want: ze leefden nog lang en gelukkig.

Bron: Bolsward Nieuwsblad